top of page
Elevated Pole Show
Polefestival - farger og grafikk.png

Festivaluken

Gjennom festivaluken blir det spesialtimer og arrangement i studio! 

Burlesque

med Secret Flamingo

Onsdag 12.10 kl. 19.00

Vi besøk av to burlesque artister fra gruppa Secret Flamingo som skal holde workshop. Workshopen varer i 1,5 time og inneholder bevegelse/dans, pluss samtaler og øvelser rundt det å være en sensuell aktør på scenen og finne sin indre burlesque persona. Det blir anledning til å stille masse spørsmål til artistene, som går under navnene Strawberry Lilly og Drama Tique

Secret Flamingo.png

Magedans og tango-fusjon

med Natalia Torres Bergan Danseskole

Torsdag 13.10 kl. 18.00

Magedans har sine røtter i Nord-Afrika, Midtøsten og Tyrkia og har siden sin opprinnelse spredd seg til store deler av verden og utviklet seg i svært ulike retninger. Denne gang skal vi fusjonere Magedans med den mest sensuelle dansen fra Argentina; Tango. 
Bli med på denne spennende timen med Natalia Torres Bergan fra Córdoba, Argentina. Natalia har danset og undervist i magedans og flere latinske danser i nesten 20 år og har en unik erfaring til å sy sammen disse to forskjellige dansene til en sømløs, harmonisk opplevelse.

natalia-4.jpg

Locking

med Raw Dance Studio

Torsdag 13. oktober kl. 19.30

Locking er en dansestil som oppstod på tidlig 1970-tallet. Don Cambell stoppet opp i bevegelsene da han danset social part dances, og læreren hans oppfordret han til å fortsette med det. Folk syntes det var kult, og med det utviklet det seg den stilen som nå heter locking. Det er en dansestil som danses til funk-musikk, det er funky, karakter-drevet, humoristisk og sterkt. Timen holdes av Trine Kjøsnes som nettopp har vunnet Soul Sessions og er best i Norge!

2021-12-12 11.57.32.jpg
bottom of page