top of page
Polefestival - farger og grafikk.png
Cath hjemmeside.jpg

Søknadsfrist 20.11.23

Vil du delta på årets store show?

Showet vil foregå på en nydelig scene i Trondheim lørdag 02. mars 2024. 

 

Showet vil bestå av to deler, Elevated og Elevated - Unleashed. I mellom delene vil det være en middag i lokalene, med masse god mat, mulighet for mingling og shopping på stands.

Du kan delta alene eller flere sammen. Rutinen din skal være på en sang på mellom 2 og 5 minutter, men om du har en god idé som krever mer eller mindre tid er det bare å fortelle det i søknaden og det vil bli vurdert. Du kan ha med det du ønsker av props. 

 

Elevated: På første del viser vi frem det magiske med pole og alle de forskjellige uttrykkene som kan vises på en scene. Det kan være dramatisk, vakkert, uvanlig, komisk, kreativt osv. Showet skal være familievennlig, men ellers er det ingen regler.

Elevated - Unleashed: På andre del av showet sender vi hjem barna og de som er lett sjokkerte og slipper løs den ville siden av pole! Du kan finne frem de høyeste hælene, den mest sexy siden av deg selv, og la publikum få se den forførende og dyriske siden ved pole. 

 

Vi velger ut utøvere fra både forskjellige nivå og forskjellige stiler. Du trenger ikke være avansert eller erfaren så lenge du har noe du vil uttrykke på scenen!

 

Det vil være to stenger, som begge kan være enten på static eller spinning, ditt valg. Stengene er 45 mm chrome-stenger fra X-pole på fire meter.

 

Ønsker du å stille med noe annet enn Pole? Da kan du også søke!

Fyll ut påmeldingskjema med en beskrivelse av hva du vil vise på scenen. Du kan også sende med bilder, videoer og annen inspirasjon for å vise oss hvilket fantastisk show du ønsker å lage. Videoen trenger ikke vise hele rutinen.

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@trondheimpolestudio.no

bottom of page